Vloerbedekking in uw woning levert een belangrijke bijdrage aan de warme sfeer in uw huis. Verder draagt het bij aan een goede akoestiek en is het bepalend voor uw interieurstijl. De Wolde levert verschillende soorten tapijt van de kwaliteitsmerken Desso, Parade, Bonaparte en Interfloor. We komen het door u gekozen tapijt inmeten en leggen, zo heeft u er geen omkijken naar.

Heeft u liever geen tapijt over de hele oppervlakte, maar wilt u wel de warme sfeer? Kies dan voor een karpet op maat. Wij bieden diverse mogelijkheden, een en ander geheel naar uw wens en smaak. Laat u gerust adviseren door onze woningstoffeerders.

Karpet op maat

Een mooi karpet in uw zithoek of onder de eettafel geeft direct sfeer en warmte zonder te overheersen. In onze collectie hebben we heel veel kleuren en dessins beschikbaar voor het maken van uw karpet op maat.

Tapijt

Warme, sterke en onderhoudsvriendelijke vloerbedekking: wij leveren tapijt van kwaliteitsmerken in diverse kleuren, kwaliteitssterktes en dessins. Laat u verrassen door ons aanbod in onze mobiele showroom.