Raambekleding in alle soorten, maten en kleuren: De Wolde heeft een ruim assortiment rolgordijnen, (houten) jaloezieën, lamellen en plisségordijnen, paneel– en vouwgordijnen. Voor elke stijl en smaak vindt u bij ons een geschikt rolgordijn of andere raambekleding. Wij bieden de ruimste keuze in stoffen, in vele kleuren en dessins.

En heel praktisch: het nano rolgordijn is zonder schroeven of boren te monteren. Bijzonder aan dit rolgordijn zijn de compacte vorm en het strakke design, plus de eenvoudige manier van montage direct op het glas. Dit rolgordijn is speciaal ontwikkeld voor toepassing op draai-/kiepramen en glazen deuren. Uiteraard is het ook zeer geschikt als raambekleding wanneer u bijvoorbeeld niet in kunststoffen kozijnen wilt schroeven.

Heeft u speciale vragen of wensen over raambekleding? Vraag het ons gerust, we helpen graag.

Houten jaloezieën

Ook voor uw houten, horizontale jaloezieën kunt u terecht bij De Wolde. Laat u verrassen door onze uitgebreide collectie.

Lamellen

Heeft u flink veel raampartijen in uw woning? Denk dan aan duurzame, verticale lamellen; ze zijn stijlvol en onderhoudsvriendelijk.

Rolgordijnen

Geen kille woning, maar juist een aangekleed huis met sfeer dankzij raambekleding die direct zorgt voor akoestiek, privacy en verduistering waar nodig.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen vormen een warme aanvulling op uw interieur; zeker als u van gezelligheid houdt. In onze collectie hebben wij diverse hoogwaardige kwaliteiten, vormen en accessoires van en voor vouwgordijnen beschikbaar.

Plisségordijnen

Plisségordijnen hebben het beste van alle werelden in zich: je kunt ze open en dicht doen op gewenste hoogte, ze kunnen gesloten worden als plooigordijnen en ze gaan inkijk tegen, zodat je ze kunt gebruiken als vervanging van vitrage.

Paneelgordijnen

Heeft u behoefte aan een praktisch antwoord op een rommelige of onduidelijk situatie in huis of een afwijkende raampartij? Wellicht is een maatwerk paneelgordijn de oplossing voor uw interieurvraagstuk.