Behalve woningstoffering zijn wij specialist in het verkopen en monteren van raam- en deurhorren. In onze collectie kunt u kiezen uit verschillende kleuren gaas en heel veel verschillende kleuren profielen. Ook adviseren wij over materialen die verschillen in  lucht- doorlatendheid. Nieuw is bijvoorbeeld het pollengaas waarmee veroorzakers van allergieën, zoals hooikoorts, worden geweerd.

Wij bieden een uitgebreide collectie van inzethorren, rolhorren, draaideurhorren en schuifhorren. Hiervoor kiezen wij vaak voor de (bewezen) kwalitatief hoogwaardige profielen van de Duitse firma Neher. Neher is namelijk marktleider in de Duitstalige landen. Deze fabrikant voert een compleet horrenassortiment dat bestaat uit meer dan 300 varianten en meer dan 30 patenten.

Wij bieden voor ieder raam- en deurtype wel een oplossing als het gaat om insectenwering, of het nu rechte, schuine of ronde ramen zijn. Dus heeft u last van insecten in de woonkamer of kunt u ‘s nachts niet slapen vanwege vervelende muggen op de slaapkamer? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Zeker weten dat onze horren de insecten buiten de deur houden.